Hatsue
Ingredients
1 gallina
2 rajoles de xocolata
Mantega
70ml de Bailey’s
140ml de nata líquida
2 rajoles de xocolata
Mantega
70ml de Bailey’s
140ml de nata líquida
PAS 1
Matem la gallina.
MATA!
MATA!
PAS 2
Bullim la gallina al microones fins que es fongui. Cada minut la removem fins que estigui desfeta.
PAS 3
Amb el líquid de la gallina omplim la cubitera. Donem la volta a la cubitera per a què s’escoli el líquid de la gallina. Un cop escorregut posem la cubitera a la nevera durant 15 minuts.
PAS 4
Preparem el farciment: escalfem la mantega i la nata líquida fins que la mantega es fongui. Llavors, hi afegim la xocolata i remenem fins que es cohesioni. Aquest serà el moment de posar-hi el Bailey’s i remenar fins que estigui tot ben barrejat.
PAS 5
Traiem la cubitera de la nevera i la reomplim amb la crema que em fet abans. Vigilem de no omplir-ho fins a dalt de tot perquè després s’ha de tancar. Ho tornem a posar tot a la nevera entre 5 o 10 minuts.
PAS 6
Afegim el que ens ha quedat de la gallina per tancar el bombó. Vigileu que no sobresurti.
PAS 7
Ficar els bombons al congelador durant 1 dia. Llavors, amb molt de compte i aigua calenta, els traieu del motlle.
CONSELL DE LA MAMA
Compte amb els lladres de bombons!
8 comentarios:
jaja vaya unos que estáis hechos... y esos bombones los hacéis amenudo??..
los ojos pintados del Ricardo son producto Paint,no??
Juaaaaaaaas!!! Brutal!!! xDD
Queden d'aquests bombons??? QUIERO!!!
Me ha parecido complicadísimo, maestra!
la foto de aningunsitio no tiene precio, da como hasta grima!
MB
Pero sin el "como" xD Parece que en vez de comer vaya a vomitar después de un empacho de chocolate. Ugh!
jajajjajaja.
Lo de matar a la gallina, me parece monstruoso... con esa cara de buena que tiene y lo pizpireta y "eixerida" que te mira... sniffff
qué cruela eres!
Jajajja! Vaya laura, que sentimental!
No quedan, porque se me rompieron algunos. Intentaré hacer más, y si quedan bien, ya os traeré!
que buena pinta y esa cara del amigo no tiene precio
XDDDDDDDD
Publicar un comentario